Aanmelden

Manieren van aanmelden:

Particulieren

Particulieren kunnen rechtstreeks contact met ons opnemen via telefoon, per mail of per fax. Wij zullen hierna contact met de particulier nemen en een intake inplannen. Bij de intake wordt er gekeken wat er speelt en wat voor mogelijkheden er voor betrokkene zijn. De onderwerpen die aan bod kunnen komen kan variëren van incasso problemen, schuldenproblemen of sociale problemen in de brede zin.

Particulieren via werkgever/ uitkeringsinstelling

Particulieren kunnen Bureau ISS ook via hun werkgever/ uitkeringsinstantie inschakelen.

Dit kan gebeuren als de particulier door omstandigheden in financiële problemen verzeild is geraakt en dit ten koste gaat van zijn werkzaamheden die verricht moeten worden.

Wij als Bureau ISS zullen dan contact nemen met de werkgever of uitkeringsinstelling en kijken wat wij voor de klanten zouden kunnen betekenen. Wij stellen een plan van aanpak op. Na goedkeuring van de werkgever of uitkeringsinstelling kan het plan van aanpak omgezet worden in een  trajectplan die gelijk uitgevoerd kan worden. De rekening zal dan gepresenteerd worden aan de werkgever of uitkeringsinstelling.

Werkgevers

Werkgevers of instellingen kunnen Bureau ISS ook inschakelen op het moment dat zij benaderd worden door hun werknemers die aankaarten problemen te hebben met als gevolg dat zij hun werkzaamheden niet naar behoren kunnen uitvoeren en/ of door de omstandigheden ziekte verzuim vertonen.